• Bellen
 • Mailen
 • Gratis offerte
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Kwalitatief de beste
  • Uitstekende service
  • Specialist in screens

  Leveren en plaatsen van binnenzonwering

  Leveren en plaatsen van binnenzonwering

  Wil je binnenzonwering laten leveren en plaatsen door een deskundig bedrijf? Dan kan Haverkamp Zonwering je helpen. Wij leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Of je nu iets zoekt om je te beschermen tegen te veel lichtinval, warmte of meer privacy wilt.

  Je kunt bij ons terecht voor: rolgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, duettes, plissés, vouwgordijnen en insectenwering/horren. We leveren ze in alle soorten en maten.

  Maak een afspraak dan komen we langs om de binnenzonwering in te meten met onze meetservice. Bel gerust. We voorzien je graag van deskundig advies.

  Binnenzonwering

  Binnenzonwering: hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

  Heb je last van lichtinval, wordt het te warm in huis of wil je meer privacy? Dan is het laten plaatsen van binnenzonwering de oplossing. Haverkamp Zonwering kan binnenzonwering leveren uit een groot assortiment en deze ook bij je plaatsen. Wij leveren hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bovendien mag je rekenen op 100% maatwerk en deskundig advies. Ons assortiment is leverbaar in vele materialen en kleuren. Wil je binnenzonwering laten plaatsen? Maak een afspraak. Dan komen wij vrijblijvend langs om alles op te meten.
  Vanuit ons assortiment kunnen wij je de volgende typen binnenzonwering leveren:

  1. Rolgordijnen
  2. Horizontale jaloezieën
  3. Verticale jaloezieën
  4. plissés
  5. Duettes
  6. Insectenwering/horren

  Daarom binnenzonwering laten plaatsen door Haverkamp

  Leveren en plaatsen van binnenzonwering? Dan ga je natuurlijk naar Haverkamp Zonwering. Wij beschikken over een groot assortiment artikelen op het gebied van binnenzonwering en plaatsen de zonwering vakkundig bij je thuis of op de zaak. Dit zijn de voordelen.

  • 15 jaar ervaring
  • Professionele montage
  • Deskundig advies
  • Meetservice
  • 100% maatwerk
  • Netjes en representatief
  • Snelle service
  Haverkamp Zonwering

  Creëer sfeer en privacy met onze zonwering

  1. Rolgordijnen

  Een rolgordijn is een gordijn dat opgerold kan worden. Ze zijn in zowel deuren als ramen te plaatsen. De bediening is eenvoudig, We kunnen ze in alle kleuren soorten en maten leveren. Zowel verduisterend als lichtdoorlatend.

  rolgordijn

  2. Horizontale jaloezieën

  Jaloezieën (ook wel luxaflex genoemd), zijn een binnenzonwering gemaakt van horizontale lamellen. Deze zijn te leveren in vele kleuren en lamelbreedtes en van verschillende materialen. Ze zijn te plaatsen op deuren, in raamkozijnen en zelfs op dakramen. Het mooie van horizontale jaloezieën is dat je ze kunt verstellen. Zo kun je zowel het licht filteren als je privacy regelen. Of je draait ze helemaal dicht.

  Horizontale jaloezieen

  3. Verticale jaloezieën

  Jaloezieën zijn ook te leveren in een verticale variant. Dit type zonwering wordt ook wel lamellen genoemd. De werking en de eigenschappen komen grotendeels overeen met die van de horizontale variant. Het grote verschil is dat ze verticaal aan een rail hangen.

  Verticale jaloezie lamellen scaled

  4. Plissés

  Plissés zijn een vorm van binnenzonwering die zich verticaal uitvouwt. Een zigzag stof die wordt geleid door draden van boven naar beneden. Ze zijn stijlvol, strak en bovendien makkelijk te bedienen. Ook zijn ze geschikt voor het plaatsen in dakramen. We kunnen ze in drie varianten leveren. Top-down, die van boven naar beneden zakt. De top-down/bottom-up variant die zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kan zakken. Bovendien kun je deze variant zowel van beneden als van boven gedeeltelijk open laten. Tot slot zijn er plissés met twee verschillende stoffen. Je kunt dan kiezen welke stof je op dat moment wilt gebruiken. De twee stoffen laten in verschillende mate licht door.

  Plisses

  5. Duettes

  Duettes lijken op plissés. Het grote verschil is dat er twee lagen stof worden gebruikt. In plaats van een zigzag wordt er gebruik gemaakt van een honingraat. Hierdoor zijn er geen gaatjes zichtbaar zoals bij plissés. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling. Ook is de isolatiewaarde hoger en heb je een nog betere controle over lichtinval.

  Duettes

  6. Insectenwering/horren

  Naast binnenzonwering kunnen wij ook horren leveren, voor zowel ramen als deuren. Je kunt hierbij kiezen uit: een klemhor die in het kozijn geklemd wordt. Een rolhor die op en afrolt in een cassette. En een plissé hor die zichzelf oprolt en uitvouwt. Alle horren zijn snel te plaatsen. Dus je hebt er meteen profijt van.

  horren

  Binnenzonwering laten plaatsen? Bel direct.

  Zoek je een specialist die een hoge kwaliteit binnenzonwering kan leveren en deze ook kan plaatsen? Neem dan contact op met Haverkamp Zonwering voor een groot assortiment binnenzonwering, 100% maatwerk en een deskundig advies. Wij leveren altijd vakwerk. Onze binnenzonwering diensten zijn o.a. beschikbaar in Eemnes, Amersfoort, Bilthoven, Bussum, Laren, Blaricum, Muiden, Weesp, Baarn, Diemen, Hilversum en alles er omheen!

  Je kunt ons bellen op: 035-7724759. Ook kun je ons contactformulier invullen op de website. Hier is ook ruimte om je wensen voor het plaatsen van binnenzonwering aan te geven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Diensten

  Wat kan ik voor u betekenen?

  Leveren en plaatsen van buitenzonwering

  Buitenzonwering Haverkamp Zonwering

  Leveren en plaatsen van binnenzonwering

  binnenzonwering Hilversum

  Advies bij plaatsen zonwering

  Advies zonwering

  Zonwering afstellen, onderhoud en inspectie

  Symbool onderhoud

  Reparatie van zonwering

  Favicon dienst reparatie

  Horren en insectenwering

  Horren symbool zonwering