• Bellen
 • Mailen
 • Gratis offerte
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Kwalitatief de beste
  • Uitstekende service
  • Specialist in screens

  Leveren en plaatsen van buitenzonwering

  Leveren en plaatsen van buitenzonwering

  Ben je op zoek naar een deskundig bedrijf voor het leveren en plaatsen van buitenzonwering? Dan ben je bij Haverkamp Zonwering aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor het laten plaatsen van buitenzonwering van topkwaliteit. Wij hebben een exclusief partnerschap met de Nederlandse fabrikant Suncircle. Zo ben je ervan verzekerd dat wij altijd de hoogste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Wij kunnen de volgende typen buitenzonwering leveren en bij je plaatsen: knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, screens, rolluiken en doekoverkappingen en buitenjaloezieën. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken voor het plaatsen van buitenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om alles op te meten en je van deskundig advies te voorzien.

  Leveren en plaatsen van buitenzonwering

  Topkwaliteit buitenzonwering voor een eerlijke prijs

  Wij zijn o.a. official dealer van het merk Suncircle. Dankzij deze Nederlandse fabrikant van buitenzonwering kunnen we je topkwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Hun producten zijn sfeervol, functioneel en in vele kleuren leverbaar. Ook zijn de elektrische buitenzonweringen veelal met een afstandsbediening of smartphone te bedienen. Er zijn zelfs modellen met ingebouwde verlichting. Wij kunnen de volgende varianten buitenzonwering aan je leveren:

  1. Knikarmschermen
  2. Uitvalschermen
  3. Markiezen
  4. Screens
  5. Rolluiken
  6. Doekoverkappingen
  7. Buitenjaloezieën

  Daarom ga je voor buitenzonwering naar Haverkamp

  Bij Haverkamp Zonwering kun je terecht voor het het leveren en laten plaatsen van buitenzonwering. Wij leveren 100% maatwerk. Dit zijn alle voordelen van het laten plaatsen van buitenzonwering door Haverkamp:

  • 15 jaar ervaring
  • Professionele montage
  • Deskundig advies
  • Meetservice
  • 100% maatwerk
  • Netjes en representatief
  • Snelle service
  Haverkamp Zonwering

  Creëer sfeer en privacy met onze zonwering

  1. Knikarmschermen

  Een knikarmscherm is een variant op een zonnescherm. Het grote voordeel is dat het scherm bijna horizontaal uitschuift. Hierdoor heb je geen last van zijprofielen die in de weg zitten en heb je een vrije doorloop. Dit type buitenzonwering kunnen wij leveren tot 13,5 meter breed en 3,5 meter diep. Zo kun je eenvoudig je hele terras van schaduw voorzien.

  Buitenzonwering

  2. Uitvalschermen

  Ben je op zoek naar effectieve buitenzonwering? Kies dan voor een uitvalscherm. Het houdt warmte en schittering tegen, terwijl je nog steeds naar buiten kunt kijken. Wij leveren en plaatsen op maat gemaakte uitvalschermen tot een breedte van 20 meter. Wil je een enkele kleur of een grafische print? Er zijn meer dan 200 verschillende doeken. Voor elk wat wils.

  Buitenzonwering

  3. Markiezen

  Markiezen zijn een unieke verschijning in de wereld van buitenzonwering. Kwart rond en met een klassieke en nostalgische uitstraling, geven ze een huis of gebouw extra allure. Ze vallen onder de uitvalschermen, maar bieden extra schaduw doordat ook de zijkanten dicht zijn. Wij kunnen markiezen leveren en plaatsen in diverse uitvoeringen. Uiteraard met een bijpassende omkasting

  Buitenzonwering

  4. Screens

  Screens zijn een zeer strakke en compacte manier van buitenzonwering. Ze zorgen voor een optimale filtering van licht en warmte. Maar met een filtering van 85% kun je er toch door naar buiten kijken. Ook zijn ze windbestendig doordat er geen kieren tussen het doek en de geleiders zitten. Screens hebben een strak design dat je woning verrijkt. Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien. Wij kunnen screens leveren en plaatsen voor ramen, deuren en overkappingen.

  Buitenzonwering

  5. Rolluiken

  Door te kiezen voor elektrische rolluiken kies je voor duurzaam. Je verhoogt zo je wooncomfort en veiligheid. Rolluiken werken als buitenzonwering en hebben een goede isolatiewaarde. Zo is je huis beter bestand tegen warmte, kou en geluidsoverlast. Bovendien werkt een rolluik inbraakvertragend. De rolluiken kunnen we leveren en plaatsen in verschillende maten en uitvoeringen, en in diverse ral kleuren. Bovendien onderscheiden Suncircle rolluiken zich door het gebruik van zwaardere designprofielen van de hoogste kwaliteit.

  Buitenzonwering

  6. Doekoverkappingen

  Een doekoverkapping bestaat uit een constructie van palen waartussen een doek wordt gespannen. Het is een snelle manier om je terras of een gedeelte van je tuin te overkappen. Het doek is bestand tegen zowel zon als regen en is stormvast mits deze in een hoek van 14 graden wordt opgehangen. Zo kun je gerust je tuinmeubilair er onder laten staan waar het veilig is voor de weersinvloeden. Ook kunnen we extra winddoeken leveren om de zijkanten dicht te maken. Daarnaast is een doekoverkapping minder belastend voor je gevel dan bijvoorbeeld het plaatsen van een zonnescherm van dezelfde afmetingen. Ook is het mogelijk om er één vrij in de tuin te plaatsen zonder contact met een gevel. En natuurlijk profiteer je van een vrije doorloop.

  Buitenzonwering

  7. Buitenjaloezieën

  Buitenjaloezieën, de naam zegt het al: jaloezieën maar dan voor buiten. Uiteraard zijn ze van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de Nederlandse weersinvloeden. Ze geven je huis een chique uitstraling. En natuurlijk zijn ze verstelbaar zodat je het licht mooi kunt filteren. Of doe ze helemaal dicht als de zon er vol op staat. Er is een ruime keus aan buitenjaloezieën die we bij je kunnen plaatsen.

  Buitenzonwering laten plaatsen? Neem contact op.

  Ben je op zoek naar een betrouwbare vakman voor het leveren en plaatsen van buitenzonwering? Dan ben je bij Haverkamp Zonwering aan het juiste adres.

  Wij leveren onze buitenzonwering diensten in o.a. Hilversum, Amersfoort, Naarden, Muiden, Soest, Bilthoven, Kortenhoef, Eemnes, Blaricum, Laren, Bussum, Baarn, Weesp, Bunschoten-Spakenburg en alles er omheen!

  Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kun je ons bellen op: 035-7724759 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Diensten

  Wat kan ik voor u betekenen?

  Leveren en plaatsen van buitenzonwering

  Buitenzonwering Haverkamp Zonwering

  Leveren en plaatsen van binnenzonwering

  binnenzonwering Hilversum

  Advies bij plaatsen zonwering

  Advies zonwering

  Zonwering afstellen, onderhoud en inspectie

  Symbool onderhoud

  Reparatie van zonwering

  Favicon dienst reparatie

  Horren en insectenwering

  Horren symbool zonwering